Pagina: Reacties

Reacties van gasten

 

 

Deze "korte" vakantie was voor ons de moeite waard! Us Hûske is een gezellig vakantiehuis, sfeervolle inrichting en alles is compleet. Dit mooie en leuke vakantiehuis staat in een schitterend natuurgebied, waar je alle kanten op kunt. We hebben de dagen genoten met wandelen en een bezoek gebracht aan de mooie stad Fulda. Zeker een aanrader om in dit gezellige Us Hûske te mogen vertoeven.

 

Fam. Handels

 

 

Twee weken zijn wij te gast geweest in jullie huisje. Een huisje wat meer dan compleet is, er ontbreekt niets. De kids hebben veel kijkplezier gehad aan jullie dvd collectie. Ook hebben we ons uitstekend vermaakt met de mountainbike op de paden in de omgeving. Via het internet hebben we 46 geo caches kunnen laden, vinden en op de computer kunnen loggen. Echt een aanrader om te gaan doen! Verder hebben we veel van de omgeving gezien en gedaan. Tussendoor, toen het weer wat slechter was, heerlijk relaxed in het huisje en parkzwembad. Onze zoon heeft heerlijk geslapen in de nok van het huisje, één van de redenen waarom onze boys dit huisje hadden gekozen voor de vakantie.

 

Fam. Nijs 

 

 

Allereerst even een heel groot compliment voor jullie ontzettend mooi en luxe huisje. We hebben heerlijk genoten van deze week. Veel gewandeld over de mooie routes. We zijn ook nog naar de Mariënglashöle in Friedrichroda geweest. Was ook erg leuk om te zien. Kortom, geweldig genoten!

 

Fam. Tamerus

 

 

Even laten weten dat we twee mooie weken hebben gehad in jullie huisje. Wat ziet dat er goed onderhouden uit en leuk ingericht! We hadden dat op de foto's al gezien natuurlijk, maar in het echt is het nog mooier. Prachtig die bossen om ons heen en leuke stadjes in de buurt. Fijn dat er Wifi was. Ik heb ook veel gezwommen, bijna iedere morgen als ik de broodjes afhaalde. Met de betaling daarvan waren ze heel coulant. We willen jullie hartelijk danken voor de gastvrijheid en zullen het zeker aanbevelen.

 

Fam. Pothof

 

 

We hebben onze vakantie en feestdagen helaas weer achter de rug. We hebben het erg naar onze zin gehad in Us Hûske!
Het huisje is gezellig, mooi en compleet. We hebben samen veel spelletjes gespeeld, deels van onszelf, maar ook uit de kast bovenaan de trap. Erg leuk!
De laatste twee dagen begon het te sneeuwen wat de vakantiepret nog meer verhoogde. We hebben sneeuwballengevechten kunnen houden en hebben een mooie sneeuwpoppenset in de achtertuin gezet. Met zo'n laagje sneeuw ziet het dorpje er uit als een levensechte kerstkaart.
Kortom, we hebben het erg naar onze zin gehad in Us Hûske en willen jullie bedanken voor de goede service.

 

Fam. Engelbertink, Denekamp

 

 

Wat een leuk huisje hebben jullie en mooi opgeknapt. Ziet er echt super uit!
Prachtige ligging zo tegen de bossen aan en aan de andere kant de weilanden.
Door de wandelkaart konden we al lekker op weg en veel wandelen. Wat een heerlijk gebied, zeg!
Hebben het huisje nu al aangeraden bij een aantal vrienden en komen zelf misschien ook nog wel eens terug.
Bedankt!

Fam. Meijer, Alpen a/d Rijn

 

 

Wij hebben het reuze naar de zin gehad. Kilometers gelopen in de heerlijke omgeving. We hadden natuurlijk ook niets te klagen over het weer. De kalimijnen zijn fantastisch, een absolute "moet je meemaken ervaring". Het is tevens een prachtig huisje in een schitterende omgeving.

 

Fam. Hoekema, Tijnje

 

 

Erg mooi afgewerkt huisje, ligging is ook goed. Direct vanuit het huisje wandelen is mogelijk. Wij komen zeker nog eens!

 

Fam. Baas, De Meern

 

 

Jullie hebben daar wel een heel fraai huis gemaakt. De afwerking is super. Bijna te mooi voor de verhuur. We waren allemaal erg te spreken over alles, maar met name over de complete keuken. De afwasmachine is tevens geweldig!

De badkamer is erg praktisch ingericht en er zijn ruim voldoende ophangmogelijkheden. Ook de slaapkamers zijn handig ingericht en ruim. We hebben een hele fijne week gehad met goed weer voor veel activiteiten.

We hebben genoten van jullie huis, de prachtige natuur en fraaie stadjes met vakwerkhuizen. We hopen een volgend jaar hier nog eens heen te kunnen.

 

Fam. Tanja, Tijnje

 

 

We hebben heel erg genoten van onze vakantie. De natuur is er heel mooi. We hebben veel autoritjes gemaakt, veel dorpjes bekeken. Jullie hebben een leuk huisje, ook leuk ingericht. We hebben ook nog wat films bekeken, ook leuk!

 

 Fam. Akkerman, Tijnje

 

 

We hebben een fijne vakantie genoten in jullie huisje. Prachtige voorjaarsnatuur, goede wandelmogelijkheden; onze labrador Boris was helemaal in zijn element. Over het huisje niets dan lof; alles erop en eraan.

Voor natuurliefhebbers en rustzoekers een prima plekje. Voor herhaling vatbaar!

 

Fam. Knies, Stiens

 

 

Heerlijk genoten van een weekje in "Us Hûske". De ligging zowel als de omgeving is heerlijk rustig en er is voldoende privacy. Wandelen kun je er naar hartelust. Wat dat betreft is een week te kort. Het huisje is van alle gemakken voorzien en ziet er keurig en schoon uit! 

Leuke plaatsen om te bezichtigen of te winkelen liggen in de directe omgeving. Vooral Rothenburg a/d Fulda vonden wij erg gezellig. Komen hier zeker nog eens terug!

 

Fam. Van Dijk, Leusden